Како да изберете косилка?

Како да изберете косилка?

За да изберете косилка прилагодена на вас и во согласност со вашите потреби, потребно е да ги испитате следниве три критериуми. ГОЛЕМИНА НА ТРЕВНИКОТ Првиот важен критериум при избор на косилка е големината на тревникот што сакате да го косите. Villager моделите на... read more