INTEX 26788 Prism Frame 400x200x100 cm

32,990.00 ден

Опрема:

  • Филтер
  • Пумпа
  • Скали
Категорија: Таг:

Спецификации

Капацитет на вода кога е наполнет

6836 литри (90%)

Филтер пумпа со капацитет

2.270 литри на час

Димензија на базенот

4x2x1

Тежина

68 kg

Слични продукти