Џамп стартер VJS 3500

5,500.00 ден

Опрема:

  • “Smart” клешта за стартување
  • USB to micro USB кабел
  • USB to micro Lightning кабел
  • Lap top адаптери

Дополнителни информации

Tип на батерии

Li-ion

Напон за стартување

12 V

Максимална струја за стартување

450 A

Номинална струја за стартување

220 A

LED светилка

3 W

USB влез

5 V / 1 A, SV / 1 A

Капацитет на батерии

12000 mAh

Работна температура

-10°C ~ +50°C

Maсa

0.4 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.