Трактор VT 840

149,000.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Косење
  • Малчирање
  • Собирање

 

 

       

 

Категорија: Таг:

Спецификации

Површина на косење

5000 m²

Тип на мотор

B&S PowerBuilt 3130 AVS

Зафатнина на моторот

344 cm³

Снага на моторот

9.9 kW (3600 rpm)

Ширина на косење

840 mm

Тип на нож

Дупли нож

Куќиште на ножот

Метално

Висина на косење

25 – 80 mm (7 нивоа, централно)

Бр. на брзини напред

5

Бр. на брзини назад

1

Големина на собирачот

240 L

Тежина

160 кг

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти