Робот косилка 2.1 PLUS

36,000.00 ден

Villybot 2.1 plus е интелигентна косилка која користи глобално позиционирање како би ви го искосила вашиот тревник. Косењето е паралелно налик традиционалното и секој следен циклус ротира за 90 степени при што спречува видливи траги на тревникот. Освен рачно стартување оваа робот косилка има и мобилна апликација Villy-Wire за стартување и подесување.

ОПРЕМА : 

  • База за полнење
  • Оградна жица
  • Клинови за жица

ФУНКЦИИ: 

  • Сензор за подигање
  • Сензор за дожд
  • Сензор за допир
  • Код против кражба
  • Апликација VillyWire™

Одржување

Треба да се контролира нострувањето на ножевите и ако има потреба истите да бидат заменети.

Категорија: Таг:

Спецификации

Површина на косење

1000 m²

Тип на мотор

Индукционен електромотор

Тип на батерија

Li-ion интегриран

Волтажа на батерија

28 V

Капацитет на батерија

3 Ah

Ширина на косење

240 mm

Висина на косење

25 – 65 mm (централно)

Максимален работен нагиб

35% (20°)

Тежина

15 кг

Линија на производот

Black edition

Слични продукти