Професионален пиштол за фарбање VAT 801 AG

3,990.00 ден

 

 

 

 

Дополнителни информации

Приклучок

1/4”

Maксимален проток

60 – 110 ml/min

Волумен

600 ml

Дијаметар на дизната

1.3 mm

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.