Моторна стрижна косилка со чешел VFM 888 R

39,000.00 ден

Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Villager VGR 170 V

Зафатнина на моторот

150 cm³

Снага на моторот

2.5 kW (3600 rpm)

Ширина на откос

870 mm

Тип на пренос

Каиш

Брзина на косење

3 km/h

Број на брзини (напред/назад)

1/1

Површина на косење

2000 m²

Висина на косење

35 – 80 mm

Тежина

54 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти