Моторна пила VGS 620 S

17,900.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Антивибрационен систем
  • Супер старт
  • Декомпресор
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Капацитет на моторот

62 cm3

Број на вртежи

3 kW (11000 rpm)

Должина на водичот

450 mm

Модел на водичот

Oregon Pro Am 45 cm 325 1.5 mm

Број на запци на ланецот

34

Чекор на ланецот

Oregon 73LPX068E 3/8, 1.5 mm

Резервоар за гориво

550 ml

Резервоар за масло

350 ml

Тежина

6.3 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти