Моторна пила VGS 560 S

12,300.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Антивибрационен систем
  • Супер старт
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Капацитет на моторот

56 cm3

Број на вртежи

2.4 kW (11000 rpm)

Должина на водичот

450 mm

Модел на водичот

Oregon Pro Am 45 cm 325 1.5 mm

Број на запци на ланецот

36

Чекор на ланецот

Oregon 21BPX072E 325, 1.5 mm

Резервоар за гориво

550 ml

Резервоар за масло

260 ml

Тежина

5.2 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти