Моторна косилка Atlas 4111 T (самоодна)

17,200.00 ден

Серија Атлас на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на понудата што Villager им ја дава на своите клиенти.

Нови Villager Euro 5 мотори Т-серија: 

  • Нова конструкција на моторот
  • Помалку издувни гасови
  • Поголема зафатнина на моторот
  • Помала потрошувачка на гориво

Функции:

  • Косење
  • Колекција
  • Мелење
  • Странично исфрлање

Препорака:

  • Користете масло од Villager 4T
  • Користете сет за промена на маслото
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Погон

Самооден

Површина за косење

1100 m²

Тип на мотор

T6 OHV

Капацитет на моторот

146 cm³

Јачина на моторот

2.6 kW (2800 rpm)

Ширина на косење

457 mm

Висина на косење

25 – 75 mm (7 нивоа, централно)

Дијаметар на предната / задната точка

178 mm / 203 mm

Тип на куќиште

Челично

Големина на собирачот

60 l

Тежина

34.3 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти