Култиватор VTB 852

34,000.00 ден

ФУНКЦИЈА:

  • 6 стандардни фрези и 2 дискови
  • Склоплива и подесувачка рачка
  • Транспортни тркалаПрепорака:
    • Користете Villager 4T масло
    • Користете го сетот за замена на масло

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager VGR 250 H

Сила на моторот / број на вртежи

4.1 kW (3600 rpm)

Работна ширина

850 mm

Број на ротори

6

Тип на трансмисија

Ремен и синџир

Број на брзини (напред/назад)

2/1

Maсa

61 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.