Батериска пила VBT 1440

14,300.00 ден

  • Пилата оди со две батерии 18V 2.0Ah и полнач 2.4A

Опрема:

  • Aвтоматско подмачкување
  • Механичка кочница на ланецот
  • Затегнување на ланецот без алат

Спецификации

Мотор

Акумулаторски

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

36 V (2 × 18 V)

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Должина на водичот

350 mm

Пречник на сечење

250 mm

Тип на рачката

Soft grip рачка

Брзина на ланецот

8.5 m/s

Батериски места

2

Тежина

4.35 kg

Слични продукти