Апарат за перење VHW 130

14,250.00 ден

 

Функција:

  • Професионален пиштол
  • Сет од 5 млазници
  • Контејнер за детергент
  • Полу-Професионален перач

Спецификации

Тип на мотор

Индукционен електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

2500 W

Работен притисок

130 бари

Максимален притисок

195 бари

Максимален проток

522 l/h

Максимална температура на водата

50°C

Должина на цревото

5 m

Должина на кабелот

5 m

Тежина

22 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти