Апарат за заварување VWM 200 COMBO

22,800.00 ден

Дополнителна опрема:

  • Држач за електрода
  • Пиштол за жица
  • З клешти за маса
  • Заштитна маска
  • Челична четка

Спецификации

Напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќ

7.3 kW

Излезен напон

62 V

Работен циклус (Amp - %)

180 – 60 / 140 – 100

Интензитет на струја

20 A – 180 A / 30 A – 180 A

Тип на заварување

MMA / MAG

Пречник на електродата

1.6 – 4 mm

Пречник на жицата за заварување

0.6 – 1 mm

Тежина

13.5 kg

Слични продукти