Апарат за заварување VIWM 205

16,600.00 ден

Дополнителна опрема:

  • Држач за електрода
  •  Клешти за маса
  • Челична четка

Дополнителни информации

Приклучна сила

7.3 kW

Излезен напон на празен од

74 V

Работен циклус (Amp - %)

200A-35% / 120A-100%

Интензитет на струја

20 A – 200 A

Дијаметар на електродата

1.6 mm – 5 mm

Maсa

5.5 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.