Апарат за заварување VIWM 175

10,800.00 ден

Дополнителна опрема:

  • Држач за електрода
  •  Клешти за маса
  • Челична четка

Спецификации

Напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќ

6.3 kW

Излезен напон

74 V

Работен циклус (Amp - %)

160A-35% / 125A-100%

Интензитет на струја

20 A – 120 A

Тип на заварување

MMA

Пречник на електродата

1.6 – 4 mm

Тежина

5,2 kg

Слични продукти