Апарат за заварување VIWM 140

8,990.00 ден

Дополнителна опрема:

  • Држач за електрода
  •  Клешти за маса
  • Челична четка

Дополнителни информации

Приклучна сила

4.8 kW

Излезен напон на празен од

60 V

Работен циклус (Amp - %)

140A-25% / 70A-100%

Интензитет на струја

20 A -140 A

Дијаметар на електродата

1.6-4.0 mm

Maсa

4.5 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.