Апарат за заварување VIWM 120

6,990.00 ден

Дополнителна опрема:

  • Држач за електрода
  •  Клешти за маса
  • Челична четка

Спецификации

Напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќ

4 kW

Излезен напон

60 V

Работен циклус (Amp - %)

120A-30% / 65A-100%

Интензитет на струја

20 A – 120 A

Тип на заварување

MMA

Пречник на електродата

1.6 – 3.2 mm

Тежина

4.4 kg

Слични продукти